erolo2000 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Witajcie ponownie Waszmościowie ! Kolejny ulepek Polski Pancerz 1939-1945 gotowy. Tym razem Vickers E jednowieżowy. 130 części 14 godzin dłubaninki malowany jak zawsze pędzlami. Przydział 10 Brygada Kawalerii - walki w okolicach Bochni IX. 1939. Warsztatowy: Gotowy: I z wygiętym prawidłowo ku niebu wydechem : Następny do ulepienia : 7TP wczesny od Mirage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Fajnie wyszedł - u mnie w kolejce czeka dwuwieżowy od Ftf. Żeby nie pierwsza fotka przypuszczał bym że we wlotach powietrza siatkę wstawiłeś. Zwraca uwagę ostatnie koło jezdne - Vickersy nie miały na nim bandaża, o czym mało kto pamięta. Przy okazji 7TP też nie miały bandaży na ostatnim kole jezdnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Września 2015 Autor Share Napisano 5 Września 2015 Dzięks . No z tym kołem ostatnim sam dałem się nabrać - koledzy na fb w grupie 1/72 1/76 Model Tanks... zwrócili uwagę i w pore wymieniłem . 7 TP miały wszystkie koła jezdne ogumowane . http://i.imgur.com/FnwlWXY.jpg http://odkrywca.pl/forum_pics/picsforum22/7tp_1_copy1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 5 Września 2015 Share Napisano 5 Września 2015 Bardzo fajnie się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 8 Września 2015 Autor Share Napisano 8 Września 2015 Thanx a lot ...Kolejny ulepek 7 TP 2 wieżowy od Mirrage-a się właśnie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 12 Września 2015 Autor Share Napisano 12 Września 2015 U mnie Mistrzowie nie ma przerwy. 25 modeli w tym roku musi być ulepione . 22gi kolejny Wrześniowy 6ty Polak (7 TP dw od Mirragea) w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi