MWALLO Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Taka mała winietka! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Kurcze wprowadziłeś mnie w kompleksy . A tak na serio to winetka jest S-U-P-E-R a jedyne co mi nie pasuje to ten słupek (tabliczka jest strasznie zdewastowana, a słupek wygląda jak nowiutki) i powiesz mi jakich kolorów użyłeś do błota , bo mam w planach takie błotko. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 Błoto, a w zasadzie piach to piasek z piaskownicy z wilkolem i wodą, który po wyschnięciu został pokryty mieszanką pigmentów Mig. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Aha dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Świetna winietka! Tylko zamalowałeś szybki z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 24 Listopada 2007 Autor Share Napisano 24 Listopada 2007 Świetna winietka! Tylko zamalowałeś szybki z tyłu To nie są szybki tylko "materiałowe osłony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Listopada 2007 Share Napisano 24 Listopada 2007 Fajna winietka jedno co mi się nie podoba to ta buda nie lepiej było zrobić od postaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Szkoda Mwallo że już nie pokazujesz swoich modeli na http://model-klub.pl/forum/. Malowanie ładne, ale ogólna koncepcja choinkowa: przyklejony kanister, łańcuszek zerwany narzeczonej...ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Fakt, kanisterek powinien mieć jakieś mocowanie. Poza tym razi mnie ten podnośnik na masce, nie powinien on być przypadkiem pod klapą silnika albo w bagażniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Jak dla mnie modelik jest w przysłowiową "pytkę" i nie ma się do czego przyczepić. Winietka ma swój charakter, śmietnik na masce dobrze do niego pasuje. I podoba mi się cieniowanie plandeki. Gratuluję kolejnego dobrego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi