Daz Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Tym razem rzadko spotykany pojazd (przynajmniej tak mi się wydaje) Sdk.Fz 222 od Tamiya w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Znów niekonsekwencja w wykonaniu - malowanie z początku wojny + Panzerfaust Mocno naciągane. Dlaczego inne numery na tablicach z tyłu, inne z przodu? Sam pojazd bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Model na twoim standardowym poziomie czyli ogólnie ładnie. Jedynie obicia trochę za duże, mogły być bardziej subtelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 22 Września 2015 Autor Share Napisano 22 Września 2015 jak patrze teraz na zdjęcia, to może rzeczywiście trochę za bardzo go poobijałem, ale powiem szczerze że na żywo tego tak nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Znów niekonsekwencja w wykonaniu - malowanie z początku wojny + Panzerfaust Mocno naciągane. Dlaczego inne numery na tablicach z tyłu, inne z przodu? Sam pojazd bardzo fajny. Doloze do tego godlo 15 Dywizji Pancernej ktora walczyla tylko w Afryce... Tylko i wylacznie poniewaz zostala sformowana z 33 Dywizji Piechoty i zaraz po tym wyslana do Afryki i tam tez zostala rozbita. Wiec jak zwykle fajne wykonanie ale SF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 sam model bardzo fajnie zmalowany i pobrudzony ale nie zaszpachlowałeś tłumika niektóre kalki kiepsko siadły mnie osobiście nie za bardzo podoba się srebrna antena mp trzyma się chyba na magnes a mg na tylnej płycie jeśli jest już transportowany to zasłon jakąś szmatką zamek na przyszły raz wymień skrajniki koszt chyba 2,5 a wygląd o niebo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi