djjanki81 Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Koledzy, mam pytanie czy macie może doświadczenie z takim sklepem internetowym: http://modelarstwoalexander.auctivacommerce.com/ Kiedys zamiawiałem u nich kalkomanie i dochodziły po jakiś 2 miesiącach(trzy komplety w dwóch zamowieniach). Ostatnie moje zamowienie z lutego (Embraer 170 w barwach PLL Lot DISNEY PLANES) nie doszło. Zero kontaktu ze sprzedawcą. Zero odzewu na wiele meili. Wczesniej kalkomanie były wysyłane z Polski. Może ktoś z was ma podobne doswiadczenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drzemi Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 W zeszłym roku zamawiałem z tej strony kalki do Concorde. Napisałem maila z wyborem sposobu płatności PayPalem, dostałem wszystkie dane do wpłaty, zapłaciłem, kilka tygodni czekałem, próbowałem się skontaktować mailem i telefonicznie i nie przyniosło to żadnych rezultatów. Złożyłem reklamację przez PayPal i dostałem zwrot pieniędzy, a czy PayPal się jakimś cudem skontaktował, czy nie, to nie wiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts