Marcin1970 Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Właśnie dlatego się pytałem, bo nie wszystkie maja. Oko również ukształtujesz cieniami. Ale dość, jak by wszyscy tak samo malowali to mieli byśmy samych Rembrantow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 4 Października 2015 Autor Share Napisano 4 Października 2015 Pomalowalem kurtke,ta szmate co ma na glowie i pasy.Malujac kurtke wyprobowalem nowego sposobu malowania bieli,bardzo przypadl mi do gustu i pozostane przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Rewelka! Pas od MP40 mozesz lekko przebrazowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 4 Października 2015 Autor Share Napisano 4 Października 2015 7urgen M-42 moze byc w ciemnej zieleni? i czy insygnia SS sa tylko z jego prawej czy z obu stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Tak, helm spoko mozesz w ciemnej zieleni. Tarczki na helmach byly raczej we wczesniejszym okresie, nie wiem na jaki rok jest ta figura? Oczywiscie i pod koniec wojny jeszcze trafialy sie helmy na ktorych byly wciaz tarczki ale wtedy musisz je zrobic mocno pocharatane. Teraz co do samego wzoru to w SS tarczka z runami byla po prawej stronie helmu zas po lewej byl Krzyz Niemiecki. Zapodaje oba wzory tarczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Apeluję o zdjęcie ze zbliżeniem na samego figuranta i bez pstrokatego tła. Tematyka modelarsko nie moja, ale chętnie popatrzę jak ludzie tworzą coś, do czego mi pewnie brakowałoby cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 4 Października 2015 Autor Share Napisano 4 Października 2015 Mikele zdjecia odpowiedniej jakosci znajda sie w galeri,teraz nie mam czasu zeby rostawiac sie ze sprzetem aby fotografowac kazdy etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Chociaż jednolite tło i lepszy kadr ;) Myślę, że wyjdzie relacji na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Calkiem fajnie wyszedl, moze dal bym mu wiecej bialego kamuflazu na chelm. Ale to takie moje ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Nie wypowiadam sie na temat malowania twarzy, ale jak dla mnie rewelka. Pieknie ujete, kolorystycznie dopracowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 7 Października 2015 Autor Share Napisano 7 Października 2015 Dziekuje panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Komentować w galerii się nie da więc tu napisze, ze teraz rozumiem, co miałeś na myśli pisząc, że liczy się zaskoczenie przy prezentacji figurki. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 13 Października 2015 Autor Share Napisano 13 Października 2015 Dziekuje Mikele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi