MINSTRAL Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Oto kolejne moje brzydactwo tym razem kamo kredowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 moim zdaniem to twój najlepszy model - subtelny i surowy jednoczesnie - jak się to skleja bo te dziwactwa mnie interesują ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Jak to jest prototyp to dlaczego jest już korozja na wydechu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 28 Listopada 2007 Autor Share Napisano 28 Listopada 2007 skleja się ok a co do wydechy pewie wźęty z demobilu tak samo jak jażmo i lufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Wszystko piękne, ładne (osobiście lubię pojazdy seri E ) tylko te zacieki z tyłu, takie trochę nienaturalne... a co tam będe krytykował jeszcze po łbie znowu dostanę, Modelik kapitalny, super ci wyszły te ślady kredy, rdza i wogóle, modelik piękny Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 kapitalny (poza zaciekami z tyłu jak zauważył przedmówca), PS.Ślady po napisach kredą to: kreda, czy jakaś biała kredka a może pędzelek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 to pastela w kredce na to dałem mat z aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Podoba mi się! Coś innego i to wykonane na wysokim poziomie! Aż marzy się seria paru innych niemieckich prototypów w takim wykonaniu. Ma swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 Ma swój urok. Ano ma Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi