GILBERT Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Jestem wykończony, ale szczęśliwy,że udało mi się skończyć ,że zdążyłem , bo czasu miałem nie za wiele, uff .. . Przedstawiam końcową galerię produkcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Ta lepianka wyszła nawet, nawet. Czołg styrany ale może i mógłby taki być skoro to "second hand". Niestety do figur sie przychrzanie i to na całego. Oficer w kożuszku, ma furażelrkę szeregowego. Przynajmniej z malowania tak wynika. Klęczący czołgista, jak już wcześniej chyba uzewnętrzniałem, ma "fokę" co na froncie wschodnim w roku 41-42 raczej niemozliwe było. Do tego czapka, która w tym wykonaniu wyglada jak crusher sugeruje że pan powinien być przynajmniej podoficerem a tym czasem na naramiennikach nic takiego nie widzę. Moze to jest kwestia zdjęć ale mundury w figurach w których nie powinny się błyszczeć, błyszczą się jak by były zrobione z lateksu. Kolorystyka mundurów (przynajmniej na tych fotkach) daleka od merytoryki munduru niemieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Czołg piękny. Budowla bardzo mi się podoba. Tylko te gumowe gaski.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Szczepan Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 A z czego drzewa zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi