dulus Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Witam wszystko bardzo serdecznie mam pytanie dotyczace jak podlaczyc agregat z lodówki zeby chodził poniewaz chciałem zrobic sprezarke do malowania modeli jak i woblerów na ryby ale to tak w nawiasie czy jest ktos w stanie mi pomóc to uruchomic z góry bardzo dziekuje i pozdrawiam http://pokazywarka.pl/qgsf4k/ tutaj jest zdj agregatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Zacytuję co napisałem w prywatnej korespondecji, którą dulus zapoczątkował o godzinie 15:15 …Ja pamiętam, że moje agregaty miały coś czego nie widać na twoich zdjęciach. Z tego co mi wiadomo nazywa się to „moduł rozruchowy” i jest potrzebne do startu ze względu na konstrukcję silnika jednofazowego prądu przemiennego. Żebyś sobie nie spalił uzwojeń w silniku proponowałbym poszukanie lokalnie jakiegoś warsztatu przezwajania silników, lub naprawy lodówek. Jeśli spec chciałby za usługę więcej niż 40 zł to sprawa jest nieopłacalna. … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 jest tu baaardzo duży temat i nie widzę sensu zakładania nowego: viewtopic.php?f=40&t=12046 proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi