mtr Napisano 1 Listopada 2015 Share Napisano 1 Listopada 2015 witam inspiracją do tej miniatury był film źródło (2006) z hugh jackmanem użyte elementy: kabel od żelazka, korek, posypki, mąka z klejem, krzaki modelarskie, pojemnik po świeczce, pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludwig hahn Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Całkiem ładne , tylko jakiś ludzik by się zdał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Drzewo prawie jak od Rysia Kobzy... Śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Dawaj wieksze foty! Ten film byl swietny (choc surrealistyczny). Czy dobrze widze, ze zrobiles tak, ze czesc obumiera jak w filmie? Super temat i praca. Jakbys chcial poprobowac to polecam na calosc jeszcze listowie Polak'a - moze byc OK do takiego eksperymentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Dzięki Mam pomysł na model w stylu takanori alby wiec może z elementami Polaka po eksperymentuje, póki co to brak czasu nie pozwala na wiele Pozdrawiam Mariusz Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtr Napisano 7 Listopada 2015 Autor Share Napisano 7 Listopada 2015 Dzięki Mam pomysł na model w stylu takanori aiby wiec może z elementami Polaka po eksperymentuje, póki co to brak czasu nie pozwala na wiele Pozdrawiam Mariusz Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi