Sklejacz001 Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 Witam o to kolejny czysto relaksacyjny warsztat. Tym razem jest to Hetzer mid z Tamiya. Model składało się jak klocki lego szybko i bezproblemowo. Jest to kolejny szkoleniowy model pod kątem malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 8 Listopada 2015 Share Napisano 8 Listopada 2015 To koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 8 Listopada 2015 Autor Share Napisano 8 Listopada 2015 Jasne że to jeszcze nie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Co jeszcze planujesz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 Pomalować bandaże kuł jezdnych. Przykleić boczne osłony dokonczyć biały kamuflaż i na konieć przybudzić go brązowymi pigmetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 No kuła koniecznie pomaluj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 No kuła koniecznie pomaluj ;) O to, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Trochę dziwna technika sklejania/malowania bo częściowo mocno sponiewierany farbami czy pigmentami a częściowo surowy plastik. Nie byłoby w tym nic dziwnego ale surowe bandaże, przyklejone gąsienice a pod spodem nie pomalowane wahacze. Tylna płyta poza zielonymi plamami wygląda na nie pomalowaną. To samo MG. Gąsienica, która lewituje nad nie pomalowaną rolką... cała masa detali. Sory ale wygląda to nie na model, który wymaga jeszcze pracy lecz na model, który jest słabo wykonany. Taki jest odbiór pracy i nie zmieni się dopóki nie zmienisz swojego sposobu prezentowania swoich prac i podejścia do współużytkowników forum. Mam tu na myśli wymianę zdań z użytkownikiem "jejfan1" z tematu jagdpanzera. Boli? Wściekły? Masz rację. Potraktuj to jako konstruktywną krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklejacz001 Napisano 9 Listopada 2015 Autor Share Napisano 9 Listopada 2015 I gdy byś na początku przeczytał jest to model treningowo - relaksacyjny bez zadnej spiny. Wszystko jest złożone na sucho do zdjecia. Zawsze tak działam. Jedyne czego jeszcze nie pomlowałem to bandaże kół jezdnych. A tak to to wszystko jest pomalowane. I tak na marginesie to zmień ton do mnie to ja zmienię do ciebie i nie traktuj mnie z góry jako amatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Z czystej ciekawości - czy ty kiedyś tu nie byłeś pod nickiem Firefly Vc? Bo coś mi się ta Jaga z ostatniej fotki kojarzy że już ją gdzieś widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi