ccrriiss Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam po dłuuuuugiej przerwie Trochę się tutaj zakurzyło Wreszcie coś drgnęło w budowie naczepki: -a mianowice to że zacząłem ją malować będzie to połączenie czerwieni z bielą taką kolorystykę sam wybrałem mam nadzieję że przypadnie do gustu Dzisiaj tylko jedna fota ponieważ naczepa jest już teraz po drugiej warstwie kolorku Więcej fotek i szczegółów jutro Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Czekamy, czekamy... Zajawka na fotce wygląda zachęcająco. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2008 I taka jest jutro więcej fotek A aktualnie cały spód naczepy jest już kolorze czerwonym a kosze na koła pomalowałem na biało -balkon chcę zrobić w imitacji drewna I mam pytanko: -można kupić gdzieś taką okleinę -lub podajcie inny sposób może już ktoś coś takiego robił Proszę o wszelkie wskazówki Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 nieszukałem w sklepach modelarskich, ale na allegro można kupic taką okleinę do kokpitów aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Na alledrogo widiziałem takie okleiny , ale warto poszukać w sklepach typo obi i praktiker , tam napewno są takie okleiny i chyba nawet samoprzylepne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Okleina odeszła w niepamięć i postanowiłem pomalować balkon na brązowo i powiem wam że nie był to zły pomysł Oczywiście jeszcze jest to do poprawienie przy łączeniu ale to już jutro. Zdjęcia robiłem jakieś 2h po malowaniu i wygląda to bardzo ładnie I jeszcze fotka podwozia : Jeszcze nie opanowałem nowego telefonu stąd taka jakość fotek ale to też jest do poprawienia A teraz czekam na opinie i pytania Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Super kolorek , widze ze nowy telefonik sie sprawdza w robieniu fotek , ten brązowy to chyba troche tam nierówno jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Moim zdaniem jak chciałeś robić imitacje drewna to trzabyło wykorzystać prawdziwe drewno z patyczków do mieszania kawy z makdonalda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Gdzieś czytałem ze można nakładać pomarańczowy clear aż do skutku, cienkimi warstwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Też myślałem nad tym żeby zrobić drewno z prawdziwego drewna ale jakoś tak odszedłem od tego pomysłu sam nie wiem czemu no ale oczywiście nic straconego jeszcze pomyślę Małe postępy są ale fotki jutro Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi