hanadam Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 Raczej jestem modelarzem lotniczym ale kilka autek w życiu zdarzyło się popełnić. Osobiście wolę normalne osobówki jeżdżące po ulicach.. no... ale któżby się oparł modelowi z Hasegawy za jedyne 15PLN na wyprzedaży w jednym z marketów (lekko podarte pudełko ). No a teraz o modelu; jak dla mnie rewelacja... skleja się aż miło... szczegóły wnętrza, części fototrawione itp. ale niestety kalki do (...) grube chyba na pół milimetra i żaden zmiękczacz nie pomagał, więc te największe płaszczeyny pomarańczowe malowałem sam. Po zaklejeniu drobnymi reklamowymi kalkami nie wygląda to wszystko najgorzej ale nie miałem odwagi namalować niebieskich pasków oddzielających pomarańcz od białego na bokach i tyle. No i malowanie białą farbą... makabra Ale podsumowując: Model jeden z przyjemniejszych jakie w życiu robiłem i na półce prezentuje się fajnie PS. dziękuję żonie za pasy na fotelach, bo moje trzesące się łapska nie mogły przepleść ich przez klamerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 Ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 No całkiem spoko. A ile on miał części tak mniej więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 2 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2007 ok 80 części plastikowych + ramka fototrawiona + oponki + arkusz masek do oszklenia + arkusz czerwonej folii do wycięcia pasów + arkusz gumy do chlapaczy, kalki i arkusz naklejek na oponki, które się tych opon nie trzymają (może zleżałe), do pełni szczęścia brakuje możliwości otwarcia drzwi ale może teraz bym się na to skusił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 2 Grudnia 2007 Share Napisano 2 Grudnia 2007 nie ma co jest śliczny jakbyś trafił jeszcze na jakieś wyprzedaże to daj znać ;) heh Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 3 Grudnia 2007 Share Napisano 3 Grudnia 2007 No cóz, jeśli to jeden z przyjemniejszych modeli jakie w życiu robiłeś to nie pozostaje nic innego jak pogratulować. Mnie się model również podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi