adil Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 No i oto moja kolejna praca. Model wykonany prosto z pudła, malowany farbami Revell. Osobiście model bardzo mi się podoba, czekam na opinię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Bardzo elegancki model. Mi najwyżej brakuje odprysków farby na krawędzi natarcia. W końcu samolot latał w Birmie . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Samo wykonanie kamuflażu wygląda nienajgorzej, jednakże przejście kolorów na krawędzi natarcia już trochę bije po oczach. Twój model jest dosyć kontrastowy. Ładnie położone kalki,ale nie za ciekawie wykonane brudzenie. Góra wygląda w miarę dobrze,ale spód sztucznie i płasko. Zgadzam sie z przedmówcą,że mógłbyś zrobić z niego nieco bardziej zasłużonego weterana,no ale to już kwestia gustu. Powodzenia przy następnych pracach... Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts