adil Napisano 4 Grudnia 2007 Share Napisano 4 Grudnia 2007 No i oto moja kolejna praca. Model wykonany prosto z pudła, malowany farbami Revell. Osobiście model bardzo mi się podoba, czekam na opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Grudnia 2007 Share Napisano 4 Grudnia 2007 Bardzo elegancki model. Mi najwyżej brakuje odprysków farby na krawędzi natarcia. W końcu samolot latał w Birmie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Samo wykonanie kamuflażu wygląda nienajgorzej, jednakże przejście kolorów na krawędzi natarcia już trochę bije po oczach. Twój model jest dosyć kontrastowy. Ładnie położone kalki,ale nie za ciekawie wykonane brudzenie. Góra wygląda w miarę dobrze,ale spód sztucznie i płasko. Zgadzam sie z przedmówcą,że mógłbyś zrobić z niego nieco bardziej zasłużonego weterana,no ale to już kwestia gustu. Powodzenia przy następnych pracach... Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi