Mikołaj Wawer Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Czy macie jakieś komentarze do tego działa ? Czy warto go kupować wiem ze dragon oczywiście jest lepszy tylko 4x droższy . Jaki jest stan wyprasek ??? Z góry dzięki. Cytuj
Lukas Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Z tego co słyszałem, to Dragon ma za krótką lufę. A Tamiya jak to Tamiya - składa się dobrze. Blachy nieźle wzbogacają całość. Lukas Cytuj
Maciej Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Obie lufy mają tę samą długość. O jakich blachach piszesz...? Tamiya to dobry model ( choć nieco uproszczony ). Figurki są jednak beznadziejne. Model Dragona to ekstraklasa - poprostu berdzo dobry: aluminiowa lufa, mosiężna amunicja, mała blaszka, doskonałe uszczegółowienie, figurki w naturalnych pozach... Jest jeszcze model f-my AFV na podobnym do Dragona poziomie. Pozdrawiam, Maciej Cytuj
Maciej Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Kiedyś Italeri też robiła tę armatę - ale nie warto o tym wspominać chyba, że ku przestrodze... Pozdrawiam, Maciej Cytuj
Piotr Kmiecik Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 jesteś pewny, że tą? po mojemu to I. robiła 5cm Pak 38 (z innej artylerii jeszcze 7,5cm LeIG 18 i Nebelwerfera) - dla odmiany Tamyia robiła 7cm PaK 40 i 3,7cm PaK35/36, oba robione teraz również przez Dragona. Cytuj
Maciej Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 jesteś pewny, że tą? Tak, bo zostały mi po niej jeszcze koła... Pozdrawiam, Maciej P.S. "tę" czy "tą" armatę...? Trudny język Cytuj
Piotr Kmiecik Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 "tą" jest poprawne na 100% (podpowiedź małżonki - też się chwilę zastanawiała) w życiu nie widziałem Italerowskiego PaK-a 40... to musi jakiś straszny zabytek być... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi