divv Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Wesołych i spokojnych Świąt wszystkim forumowiczom! Dostałem pod choinkę Sd. Kfz. 9 FAMO z Tamiyi. Sklejać z pudła czy dokupić jakieś fototrawionki? Proszę znawców tematu o opinie. Z góry dzięki za podpowiedź! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Greif Posted December 26, 2015 Super Moderator Share Posted December 26, 2015 Czołem Zawsze warto, detal w tamce jest ok ale np uchwyty na karabiny, deska z zegarami, detale do przedniej szyby , detale do komory silnika... itd Także zobacz sobie sam http://www.aber.net.pl/upload/pdf/d83db3efed0b83f78e9f22597aba46fa.pdf Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
divv Posted December 26, 2015 Author Share Posted December 26, 2015 CzołemZawsze warto, detal w tamce jest ok ale np uchwyty na karabiny, deska z zegarami, detale do przedniej szyby , detale do komory silnika... Wystarczy Aber zestaw1? W sumie są 3 zestawy i czy rzeczywiscie warto iść we wszystkie 3? Oprócz Abera znalazłem jeszcze zestawy Eduarda, Parta i Voyagera. Ten ostatni jest dość ciekawy... Trochę odstręcza mnie ilość detali od Abera. Wolno idzie mi obróbka PE, nie chciałbym spędzić następnych 2 miesięcy wklejając części wielkości łebka od szpilki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts