divv Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Wesołych i spokojnych Świąt wszystkim forumowiczom! Dostałem pod choinkę Sd. Kfz. 9 FAMO z Tamiyi. Sklejać z pudła czy dokupić jakieś fototrawionki? Proszę znawców tematu o opinie. Z góry dzięki za podpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 26 Grudnia 2015 Czołem Zawsze warto, detal w tamce jest ok ale np uchwyty na karabiny, deska z zegarami, detale do przedniej szyby , detale do komory silnika... itd Także zobacz sobie sam http://www.aber.net.pl/upload/pdf/d83db3efed0b83f78e9f22597aba46fa.pdf Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2015 CzołemZawsze warto, detal w tamce jest ok ale np uchwyty na karabiny, deska z zegarami, detale do przedniej szyby , detale do komory silnika... Wystarczy Aber zestaw1? W sumie są 3 zestawy i czy rzeczywiscie warto iść we wszystkie 3? Oprócz Abera znalazłem jeszcze zestawy Eduarda, Parta i Voyagera. Ten ostatni jest dość ciekawy... Trochę odstręcza mnie ilość detali od Abera. Wolno idzie mi obróbka PE, nie chciałbym spędzić następnych 2 miesięcy wklejając części wielkości łebka od szpilki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi