konrad25 Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Witam ponownie po wiekach nieobecnosci. Do tej pory nie bylem godzien ale przyszedl moment i stalo sie. Oto moje najmlodsze dziecko 1/48 PZL P 11C Hirka Dudwala ze 113 dywizjonu - brygady poscigowej. Model o tyle wazny dla mnie, ze pilot pochodzil z mojej rodzinnej Czestochowy. Oczywiscie nie jest doskonaly ale cieszy oko. przepraszam za jakosc zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Ciągle myślę o zrobieniu sobie P-11tki,bo to jak dla mnie samolot wyjątkowej urody.....miałem kiedyś dawno temu kartonówkę zrobioną,były i z plastiku w 1/72,ale w 1/48 to dopiero przyszłość-mam nadzieję,że w końcu się skuszę ....a ten twój model do tego zachęca...nie znam się co prawda na p-11tkach,ale podoba mi się to co pokazałeś-starannie wykonany...no i zdjęcia fajne-jest OK ....No może bym nieco zmacił kółeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Niedociągnięcia są, sam o tym piszesz, ale ogólnie model cieszy oko. Forma prezentacji za to bardzo mu służy - fajne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 31 Grudnia 2015 Share Napisano 31 Grudnia 2015 Spoko jest podoba mi sie Sam mam w planie takiego zrobic. Model i blachy juz czekaja w kolejce. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi