Adams M1A1 Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Zwracam się z prośbą do Szanownej Braci Modelarskiej jeżeli ktoś dysponuje ,ma dostęp do dokumentacji (rysunków) , ew. wymiarów nadbudówki , żurawia oraz mocowania lemiesza Wozu Zabezpieczenia Technicznego 2 to proszę o wiadomość . Pozdrawiam M1A1 (HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Przypomnij się proszę na pw jutro, spróbuję ruszyć "u źródeł", ale nie obiecuję, że mi się uda. Ostatnio zbrojeniówka ma bana na wszystko, w tym nawet na część projektów historycznych :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 27 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2015 Ok. Dzięki . Przypomnę się na pewno .Pozdrawiam Adams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromp Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 A w zasadzie to już ruszyłem. Info będą, tylko nie wiem kiedy. Źródełko się pochorowało i nie wie, kiedy będzie w robocie :( Ale szansa na rysunki fabryczne jest. Ja coś tam mam, ale tylko rzut od góry i na lewą burtę, a poza tym bez wymiarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 27 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2015 Nie ma ciśnienia, tank dopiero zamówiony zanim dojedzie to wiele czasu upłynie . Ale będzie konwersja .Pozdrawiam Adams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi