Piotr_P Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Ładna Jaga, ale trochę mi tu brudu brakuje. Ta sterylność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2015 Na obecnym etapie mojego modelarstwa łatwiej mi zepsuć efekt niż go stworzyć :( Ale wciąż pracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Jak na 1:72 to bardzo fajny model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Podoba się - malowanie bardzo ładne- jak zwykle u kolegi Dwa pytania/uwagi: - czym kleiłeś gąsienice że Ci taki zielony "glut" został ? - co to za "prążki" na elementach wyciora na burtach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 No gasienice dosc niepokorne tutaj widze. Prazki na sekcjach wyciora pewnie mialy dac efekt malowania biolo- czerwonego, taki idiotyczny zwyczaj mieli szkopy. Calosc ogolnie robi bardzo fajne wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Prazki na sekcjach wyciora pewnie mialy dac efekt malowania biolo- czerwonego, taki idiotyczny zwyczaj mieli szkopy. Raczej nie - biało-czerwone pasy na tych tyczkach - jeżeli w ogóle występowały to nie były tak wąskie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 28 Grudnia 2015 Share Napisano 28 Grudnia 2015 Na zasadzie skojarzenia przyjalem, nie w oprciu o realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2015 Aha faktycznie... Zielony glut na gąskach to Citadel Liquid Green Stuff.Użyłem go do zamaskowania połączeń pasków. To starsze zdjęcie jest.Po zauważeniu tego na komputerze pomalowałem całość Tamiya Dark Iron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi