koksik750 Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 Z racji że nissan 350z czeka już na lakier, a poczeka dopóki nie skończe mazdy rx-7, więc postanowiłem zrobić lexusa: który zawiera mało części więc nie będzie dużo pracy przy nim. Cytuj
StanLog Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 Będę śledził Twoją relację Leksusa, choć ja wolę takie auta luksusowe w orginale, niż w tuningu Cytuj
koksik750 Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Napisano 5 Grudnia 2007 Będę śledził Twoją relację Leksusa, choć ja wolę takie auta luksusowe w orginale, niż w tuningu a skąd wiesz że tego leksusa bede tuningował?? Cytuj
koksik750 Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Napisano 5 Grudnia 2007 no i na pierwsze ciecia poszły oczywiście ... elementy zawieszenia. czarny vallejo air: jutro lub dziś póżnym wieczorem aluminium Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 No koksik , widze ze zabierasz sie za kolejne cudo Powodzenia w budowie . Cytuj
StanLog Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Tak mi się wydaje. To jak będziesz robić go Cytuj
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Napisano 6 Grudnia 2007 myśle nad czarnym kolorem, dwa wydechy i 20" kółeczka - taka typowa amerykańska gablota do wożenia Cytuj
StanLog Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Pomysł dobry . do tego przyciemnione szyby . Jak jakaś mafia Cytuj
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Napisano 6 Grudnia 2007 nie no ciemna szyba odpada bo wtedy nie bedzie widac wnetrza :P Cytuj
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Napisano 6 Grudnia 2007 Kolejne postępy nad Lexusem: Wczoraj: maskowanie pod aluminium: po malowaniu: poszpachlowane części nadwozia: po złożeniu podwozia przymiarka felg z tego zestawu: jak widać troszkę wystają, więc trzeba troszkę podłubać ;o) i oto efekty: następnie zrobiłem otwór w tylnym zderzaku na drugi tłumik: użyje tłumików z tego zestawu: i przymiarka dwóch tłumików: Cytuj
paffko Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Te felgi są po prostu zabójcze. Pasują do tego samochodu Czy ty nie chcesz się dorobić przypadkiem tytułu "Króla modelarskiego blingu" ?? Pozdrawiam Cytuj
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Napisano 6 Grudnia 2007 Te felgi są po prostu zabójcze. Pasują do tego samochodu Czy ty nie chcesz się dorobić przypadkiem tytułu "Króla modelarskiego blingu" ?? Pozdrawiam Jakbyś zgadł - "koksik - król blingu" Cytuj
skyline Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Zajefajnie to wyglada i wogole leksos mazda i nissan fajnie beda sie prezentowaly , i z ciekawosci pytam z kad ty bierzesz takie modele i zestawy tlumikow felg spojlerow bo w polsce raczej ich niema . Pozdrawiam Cytuj
czolgista55 Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Sportowy wygar Narazie wszystko idzie w dobrą stronę, oby tak dalej Cytuj
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Napisano 6 Grudnia 2007 Zajefajnie to wyglada i wogole leksos mazda i nissan fajnie beda sie prezentowaly , i z ciekawosci pytam z kad ty bierzesz takie modele i zestawy tlumikow felg spojlerow bo w polsce raczej ich niema . Pozdrawiam ja wszystkie modele, akcesoria, itp sciagam z USA, Japonii, Hong Kongu, Anglii, itp Cytuj
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Napisano 6 Grudnia 2007 I kolejna porcja: muszę usunąć kratkę w zderzaku - zastąpię ją czymś innym: I po operacji: I posklejane wszystkie elementy karoserii: Na karoserii zostały również pogłębione linie podziału Cytuj
Majek Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 "Fabryczne" swiatla przeciwmgielne w przednim zderzaku tez bym usunal i zrobil je od nowa... Mam nadzieje, ze nie bediesz zakladal tej wielkiej paskudnej pletwy na klape bagaznika? Jak zamierzasz rozwiazac sprawe pojedynczej koncowki wydechu w zestawie i podwojnego wydechu w Twoim wykonaniu? Bedziesz musial usunac oryginalny tylny tlumik i jakos rozgalezic wydech... Cytuj
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Napisano 6 Grudnia 2007 co do wydechu taki mam zamiar ;) a co do halogenow to chyba wstawie biale diody tylko sie zastanawiam czy je podlaczac bo oswietlenie bedzie iz adnej pletwy nie bedzie :P Cytuj
StanLog Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 A może usuniesz ten grill i wstawisz jakiś siatkowy Cytuj
koksik750 Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Napisano 7 Grudnia 2007 to w zderzaku to nie jest grill. grill jest osobno i właśnie zastanawiam sie co z nim zrobić :P Cytuj
skyline Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Daj siatke do niego grubosc oczek 0,2mm i jakas diode czy co i bedzie gitara . Pozdrawiam Cytuj
koksik750 Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Napisano 7 Grudnia 2007 Wywierciłem otwory na diody: Światło przednie: Światło tylne: Zaślepiłem tylnią część przednich foteli polistyrenem 0,25mm: Położony podkład Surfacer 1200 ( szary ): Pora na farbe..... czarny błyszczący z palety ZERO PAINTS: Po dwóch warstwach: Cytuj
skyline Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 Mysle ze z przodu dasz diody leed a z tylu zwykle czerwone fajnie to by wygladalo . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi