koksik750 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Z racji że nissan 350z czeka już na lakier, a poczeka dopóki nie skończe mazdy rx-7, więc postanowiłem zrobić lexusa: który zawiera mało części więc nie będzie dużo pracy przy nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Będę śledził Twoją relację Leksusa, choć ja wolę takie auta luksusowe w orginale, niż w tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2007 Będę śledził Twoją relację Leksusa, choć ja wolę takie auta luksusowe w orginale, niż w tuningu a skąd wiesz że tego leksusa bede tuningował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2007 no i na pierwsze ciecia poszły oczywiście ... elementy zawieszenia. czarny vallejo air: jutro lub dziś póżnym wieczorem aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 No koksik , widze ze zabierasz sie za kolejne cudo Powodzenia w budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Tak mi się wydaje. To jak będziesz robić go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 myśle nad czarnym kolorem, dwa wydechy i 20" kółeczka - taka typowa amerykańska gablota do wożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Pomysł dobry . do tego przyciemnione szyby . Jak jakaś mafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 nie no ciemna szyba odpada bo wtedy nie bedzie widac wnetrza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 Kolejne postępy nad Lexusem: Wczoraj: maskowanie pod aluminium: po malowaniu: poszpachlowane części nadwozia: po złożeniu podwozia przymiarka felg z tego zestawu: jak widać troszkę wystają, więc trzeba troszkę podłubać ;o) i oto efekty: następnie zrobiłem otwór w tylnym zderzaku na drugi tłumik: użyje tłumików z tego zestawu: i przymiarka dwóch tłumików: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Te felgi są po prostu zabójcze. Pasują do tego samochodu Czy ty nie chcesz się dorobić przypadkiem tytułu "Króla modelarskiego blingu" ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 Te felgi są po prostu zabójcze. Pasują do tego samochodu Czy ty nie chcesz się dorobić przypadkiem tytułu "Króla modelarskiego blingu" ?? Pozdrawiam Jakbyś zgadł - "koksik - król blingu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Zajefajnie to wyglada i wogole leksos mazda i nissan fajnie beda sie prezentowaly , i z ciekawosci pytam z kad ty bierzesz takie modele i zestawy tlumikow felg spojlerow bo w polsce raczej ich niema . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 Sportowy wygar Narazie wszystko idzie w dobrą stronę, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 Zajefajnie to wyglada i wogole leksos mazda i nissan fajnie beda sie prezentowaly , i z ciekawosci pytam z kad ty bierzesz takie modele i zestawy tlumikow felg spojlerow bo w polsce raczej ich niema . Pozdrawiam ja wszystkie modele, akcesoria, itp sciagam z USA, Japonii, Hong Kongu, Anglii, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 I kolejna porcja: muszę usunąć kratkę w zderzaku - zastąpię ją czymś innym: I po operacji: I posklejane wszystkie elementy karoserii: Na karoserii zostały również pogłębione linie podziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 6 Grudnia 2007 Share Napisano 6 Grudnia 2007 "Fabryczne" swiatla przeciwmgielne w przednim zderzaku tez bym usunal i zrobil je od nowa... Mam nadzieje, ze nie bediesz zakladal tej wielkiej paskudnej pletwy na klape bagaznika? Jak zamierzasz rozwiazac sprawe pojedynczej koncowki wydechu w zestawie i podwojnego wydechu w Twoim wykonaniu? Bedziesz musial usunac oryginalny tylny tlumik i jakos rozgalezic wydech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2007 co do wydechu taki mam zamiar ;) a co do halogenow to chyba wstawie biale diody tylko sie zastanawiam czy je podlaczac bo oswietlenie bedzie iz adnej pletwy nie bedzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanLog Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 A może usuniesz ten grill i wstawisz jakiś siatkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 to w zderzaku to nie jest grill. grill jest osobno i właśnie zastanawiam sie co z nim zrobić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Daj siatke do niego grubosc oczek 0,2mm i jakas diode czy co i bedzie gitara . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 Wywierciłem otwory na diody: Światło przednie: Światło tylne: Zaślepiłem tylnią część przednich foteli polistyrenem 0,25mm: Położony podkład Surfacer 1200 ( szary ): Pora na farbe..... czarny błyszczący z palety ZERO PAINTS: Po dwóch warstwach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 Mysle ze z przodu dasz diody leed a z tylu zwykle czerwone fajnie to by wygladalo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 7 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2007 dobrze myślisz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 7 Grudnia 2007 Share Napisano 7 Grudnia 2007 To fajnie moze zostane fasno widzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi