Pisul Napisano 3 Stycznia 2016 Share Napisano 3 Stycznia 2016 Witam, Ostatnio przeszukując "zbiory" po dziadku, niezliczone kartony z modelami pociągów TT i N, natrafiłem na dwa modele OTAKI w skali 1:16. Niestety (lub na szczęście ;) ) dziadek nie zdążył złożyć ani nawet rozpakować żadnego z nich. Sądzę, że mają po 30-40 lat spokojnie, z racji na to, że dziadka nie ma już od 1990r. Piszę tutaj o nich, ponieważ nie będę ich składać, jednak jestem ciekaw ich ceny. Modele to Alfa Romeo Coupe 33 oraz Lamborghini Miura P400. Alfa Romeo widziałem na ebayu po 200-250$. Oba modele są oczywiście w oryginalnych opakowaniach, żadnych uszkodzeń części czy opakowania, wszystko fabrycznie zapakowane, wszystkie elementy na swoim miejscu. Tutaj zdjęcia modeli: 1) Alfa Romeo Coupe 33 2) Lamborghini Miura P400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 3 Stycznia 2016 Share Napisano 3 Stycznia 2016 To są białe kruki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromatez Napisano 16 Kwietnia 2016 Share Napisano 16 Kwietnia 2016 Aż się boję ceny ^^ Ale tą Miure bym przytulił 100 PLN po raz pierwszy ^^ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Na Ebay znajdziesz za 100 ale euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 30 Maja 2016 Share Napisano 30 Maja 2016 Nie napalajcie się. Autor wątku "pojawił się i zniknął" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi