Pisul Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Witam, Ostatnio przeszukując "zbiory" po dziadku, niezliczone kartony z modelami pociągów TT i N, natrafiłem na dwa modele OTAKI w skali 1:16. Niestety (lub na szczęście ;) ) dziadek nie zdążył złożyć ani nawet rozpakować żadnego z nich. Sądzę, że mają po 30-40 lat spokojnie, z racji na to, że dziadka nie ma już od 1990r. Piszę tutaj o nich, ponieważ nie będę ich składać, jednak jestem ciekaw ich ceny. Modele to Alfa Romeo Coupe 33 oraz Lamborghini Miura P400. Alfa Romeo widziałem na ebayu po 200-250$. Oba modele są oczywiście w oryginalnych opakowaniach, żadnych uszkodzeń części czy opakowania, wszystko fabrycznie zapakowane, wszystkie elementy na swoim miejscu. Tutaj zdjęcia modeli: 1) Alfa Romeo Coupe 33 2) Lamborghini Miura P400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 To są białe kruki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aromatez Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Aż się boję ceny ^^ Ale tą Miure bym przytulił 100 PLN po raz pierwszy ^^ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Na Ebay znajdziesz za 100 ale euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Nie napalajcie się. Autor wątku "pojawił się i zniknął" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts