Pisul Napisano 3 Stycznia 2016 Napisano 3 Stycznia 2016 Witam, Ostatnio przeszukując "zbiory" po dziadku, niezliczone kartony z modelami pociągów TT i N, natrafiłem na dwa modele OTAKI w skali 1:16. Niestety (lub na szczęście ;) ) dziadek nie zdążył złożyć ani nawet rozpakować żadnego z nich. Sądzę, że mają po 30-40 lat spokojnie, z racji na to, że dziadka nie ma już od 1990r. Piszę tutaj o nich, ponieważ nie będę ich składać, jednak jestem ciekaw ich ceny. Modele to Alfa Romeo Coupe 33 oraz Lamborghini Miura P400. Alfa Romeo widziałem na ebayu po 200-250$. Oba modele są oczywiście w oryginalnych opakowaniach, żadnych uszkodzeń części czy opakowania, wszystko fabrycznie zapakowane, wszystkie elementy na swoim miejscu. Tutaj zdjęcia modeli: 1) Alfa Romeo Coupe 33 2) Lamborghini Miura P400 Cytuj
aromatez Napisano 16 Kwietnia 2016 Napisano 16 Kwietnia 2016 Aż się boję ceny ^^ Ale tą Miure bym przytulił 100 PLN po raz pierwszy ^^ ! Cytuj
Marak Napisano 30 Maja 2016 Napisano 30 Maja 2016 Nie napalajcie się. Autor wątku "pojawił się i zniknął" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi