AkrobatycznyChomik Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Cześć! Nie było mnie na forum prawie pół roku i przez ten cały czas nie zajmowałem się modelarstwem ani trochę, ale ostatnio zabrałem się za dokończenie mojego T-34 od Zvezdy (mój pierwszy model). No i po złożeniu tego modelu dostałem pod rząd dwa kolejne: Panzerkampfwagen V Pantera Aust.A w skali 1:35 od Tamiyi i Gladiatora Mk. I w skali 1:35 od Revella. W całej instrukcji od tej Pantery nie było nic o malowaniu i potrzebnych farbkach, mimo zapewnieniom o tym na ulotce dołączonej przez sklep. Czy może celowo nie dołączono tych rzeczy, żeby można było samemu wybrać malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ainam102 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 No i po złożeniu tego modelu dostałem pod rząd dwa kolejne: Panzerkampfwagen V Pantera Aust.A w skali 1:35 od Tamiyi . W całej instrukcji od tej Pantery nie było nic o malowaniu i potrzebnych farbkach, mimo zapewnieniom o tym na ulotce dołączonej przez sklep. Czy może celowo nie dołączono tych rzeczy, żeby można było samemu wybrać malowanie? Ostatnio kupowałem panzer II z Tamiya i również nie miałem ogólnego schematu malowania, zaciągnąłem go z sieci z jakiegoś forum anglojęzycznego bo ludzie mieli podobny problem, po prostu poszukaj schematu malowania w sieci, albo od innego producenta. Czyżby mała cena za te zestawy Tamiya wiązały się z barkiem schematu malowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Problem jest niestety po drugiej stronie klawiatury pod nazwą... Nie chce mi się poszukać, zróbcie to za mnie :( Mi się jakoś chciało i bez problemu znalazłem. W samej instrukcji też są opisane kolory farb Tamiya tylko trzeba poczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi