Bartek333 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Witam, Poszukuję jakiegoś modelu w którym mógłbym zaznajomić się z modelarstwem. Będzie to mój pierwszy model- jestem zielony w temacie i nie wiem od czego zacząć. Kategorie jakie mnie interesują to pojazdy dostawcze/youngtimery/oldtimery. Proszę o podanie modeli dobrych dla początkującego oraz narzędzi które powinienem zakupić na początek. Z góry dziękuję za czas poświęcony na pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Na początek to sobie zakup jakiś pojazd firmy Tamiya. Są rekomendowane dla początkujących (i nie tylko) chociażby ze względu na to, że wszystko do siebie pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek333 Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 (edited) A z narzędzi co kupić? Wiem że klej z igłą jest potrzebny- a farbki? EDIT: Widzę że farbki są potrzebne- starczy na początek pędzelek ? Edited January 4, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooper69 Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Klej z igłą to u mnie w szufladzie leży jak odkryłem klej Tamiya Extra Thin Limonene Tu masz cały dział na ten temat - viewforum.php?f=40 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek333 Posted January 4, 2016 Author Share Posted January 4, 2016 Ok. dziękuję za pomoc. Zaznajomię się z poradnikami i w razie czego będę pytał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts