Bartek333 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Witam, Poszukuję jakiegoś modelu w którym mógłbym zaznajomić się z modelarstwem. Będzie to mój pierwszy model- jestem zielony w temacie i nie wiem od czego zacząć. Kategorie jakie mnie interesują to pojazdy dostawcze/youngtimery/oldtimery. Proszę o podanie modeli dobrych dla początkującego oraz narzędzi które powinienem zakupić na początek. Z góry dziękuję za czas poświęcony na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Na początek to sobie zakup jakiś pojazd firmy Tamiya. Są rekomendowane dla początkujących (i nie tylko) chociażby ze względu na to, że wszystko do siebie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek333 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) A z narzędzi co kupić? Wiem że klej z igłą jest potrzebny- a farbki? EDIT: Widzę że farbki są potrzebne- starczy na początek pędzelek ? Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Klej z igłą to u mnie w szufladzie leży jak odkryłem klej Tamiya Extra Thin Limonene Tu masz cały dział na ten temat - viewforum.php?f=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek333 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2016 Ok. dziękuję za pomoc. Zaznajomię się z poradnikami i w razie czego będę pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi