simrider Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Witam, Jako że w mieszkaniu bardzo mi się kurzy, a wycierać z kurzy modele ciężko umyśliłem zrobić sobie gablotkę z pleksi .W castoramie arkusz plexi 100 na 100 kosztuje ponad 100zł. Trochę drogo do eksperymentów .Ktoś już próbował coś takiego robić? jakie efekty? Czy pleksi 2 mm nie będzie za cienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Szukaj → 'plexi' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simrider Napisano 5 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2016 Ta witryna z IKEA mi się bardzo podoba . Muszę ją obejrzeć a kosztuje tyle co 2 gabloty z izmodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi