traveller Napisano 1 Lutego 2016 Autor Share Napisano 1 Lutego 2016 Wszystkich zainteresowanych zdjęciami, filmami zapraszamy na naszą stronę na FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Wszystkich zainteresowanych zdjęciami, filmami zapraszamy na naszą stronę na FB. Wysłałem informację na PW - proszę o odpowiedz w kwestii mojej prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 A ja mam pytanie. Kategoria PK-1 nagrodę dostaje Piotr Gąsior za Stalinietz. Może mi ktoś to wytłumaczyć, że w kategorii pojazdy wojskowe kołowe ktoś dostaje nagrodę za model gąsienicowy. A w PG-1 dostaje już normalnie za Shermana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AztecSoul90 Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Relacja z Sikorski Model Show 2016 w postaci krótkiego filmiku na youtube: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AztecSoul90 Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 Imek46 byles na sikorskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 1 Lutego 2016 Share Napisano 1 Lutego 2016 SUPER IMPREZA - GRATULUJĘ ORGANIZATOROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczególnie prelekcji dotyczącej "KRAB-a". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Paweł, super też była prelekcja na temat malowania samolotów z okresu dwudziestolecia jak i PSP na zachodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traveller Napisano 2 Lutego 2016 Autor Share Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) SIKORSKI MODEL SHOW 2016 WYNIKI PLASTIK - JUNIORZY WYRÓŻNIENIA kategoria wykonawca model ST3 Krzysztof Kaniewski Boeing P26A Peashooter SO2 Szymon Soszka Me 262 A1a SO3 Arkadiusz Cichoń Su 27 Flanker B Zuzanna Janas Mig-15 Fagot SP Karol Sowiński Albatros D III PK1 Michał Tarka Pick up w/ZPU-1 PG1 Michał Tarka Jagdpanther PG3 Dominik Małysz Tiger I Gabriel Janas Wz-34 Krzysztof Kaniewski Su-100 PO Karol Sowiński Fiat 126p FI1 Bartosz Getler Brytyjska piechota FI2 Natalia Kaim Milka Julia Szerszeń Spotkanie na pustyni DO2 Dominik Małysz "Gdzieś we Francji" WW Bartosz Getler Stegozaur Edytowane 2 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Imek46 byles na sikorskim? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WKRAW Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Witam ponownie - jak z informacją o liczbie zawodników i modeli ? Pytanie dotyczące sędziów skierowałem tylko dlatego, gdyż odniosłem wrażenie, ze sędziujący zostali nagrodzeni w różnych kategoriach a od takich praktyk odchodzi się na większości konkursów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traveller Napisano 2 Lutego 2016 Autor Share Napisano 2 Lutego 2016 Modelarze wystawili 483 modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WKRAW Napisano 2 Lutego 2016 Share Napisano 2 Lutego 2016 Gratulacje, ale ten wynik nie jest lekko przesadzony.......... chociaż to wasza sprawa, nie ma co kombinować i robić "polskiego piekiełka", najważniejsze żeby imprezy były coraz lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Lutego 2016 Share Napisano 9 Lutego 2016 A ja mam pytanie. Kategoria PK-1 nagrodę dostaje Piotr Gąsior za Stalinietz. Może mi ktoś to wytłumaczyć, że w kategorii pojazdy wojskowe kołowe ktoś dostaje nagrodę za model gąsienicowy. A w PG-1 dostaje już normalnie za Shermana. A ja dalej czekam na jakieś sensowne wytłumaczenie nagród w kategorii senior PK-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AztecSoul90 Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 NA fb organizatora - pierwsza informacja odnośnie kolejnego Sikorskiego- Styczeń 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi