Nigriventer Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Po długim okresie korzystania z pewnego forum modelarskiego którego aktywność mocno spadła zacząłem szukać sobie miejsca gdzieś indziej. Tak też własnie trafiłem tutaj i mam nadzieję, że dzięki temu będę miał okazję do ciekawych rozmów i interesującej wymiany cennej wiedzy. To tyle wstępem powitania bo czas już na model ! Do mojego warsztatu w blokowej piwnicy listonosz przyjechać ma w przyszłym tygodniu. Postanowiłem zbudować niesamowicie demoniczny pojazd. 2K12 Kub (SA-6 Gainful) będzie mi towarzyszył przez najbliższe tygodnie. Skorzystam pierwszy raz z usług firmy Trumpeter i zastanawiam się jak przyjemna będzie ta współpraca. Póki co obmyślam już plan malowania i spośród wielu wybrałem opcję z frontu Polisario w Saharze Zachodniej. Mało zdjęć, mało danych dotyczących kamuflażu, ale na szczęście chociaż coś wygoglowałem. Czy będzie ciekawie ? Mam nadzieję ! Zapraszam do obserwacji już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Stycznia 2016 Share Napisano 16 Stycznia 2016 I na wstępie ładnie to tak nie robić polskiego pojazdu? Kibicuje, gdyż pojazd rzadki a przez to ciekawy i robiący wrażenie (szczególnie na żywo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nigriventer Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2016 Wiem, że w pudełku jest chyba nawet zestaw kalkomanii odpowiadający polskim oznaczeniom,ale gdzieś w internecie natkałem się już na warsztat i efekt finalny w patriotycznej wersji więc postanowiłem pójść krok dalej, znacznie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Stycznia 2016 Witam. Jakieś postępy w sklejaniu:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi