Nigriventer Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Po długim okresie korzystania z pewnego forum modelarskiego którego aktywność mocno spadła zacząłem szukać sobie miejsca gdzieś indziej. Tak też własnie trafiłem tutaj i mam nadzieję, że dzięki temu będę miał okazję do ciekawych rozmów i interesującej wymiany cennej wiedzy. To tyle wstępem powitania bo czas już na model ! Do mojego warsztatu w blokowej piwnicy listonosz przyjechać ma w przyszłym tygodniu. Postanowiłem zbudować niesamowicie demoniczny pojazd. 2K12 Kub (SA-6 Gainful) będzie mi towarzyszył przez najbliższe tygodnie. Skorzystam pierwszy raz z usług firmy Trumpeter i zastanawiam się jak przyjemna będzie ta współpraca. Póki co obmyślam już plan malowania i spośród wielu wybrałem opcję z frontu Polisario w Saharze Zachodniej. Mało zdjęć, mało danych dotyczących kamuflażu, ale na szczęście chociaż coś wygoglowałem. Czy będzie ciekawie ? Mam nadzieję ! Zapraszam do obserwacji już niedługo Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 I na wstępie ładnie to tak nie robić polskiego pojazdu? Kibicuje, gdyż pojazd rzadki a przez to ciekawy i robiący wrażenie (szczególnie na żywo) Cytuj
Nigriventer Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Napisano 16 Stycznia 2016 Wiem, że w pudełku jest chyba nawet zestaw kalkomanii odpowiadający polskim oznaczeniom,ale gdzieś w internecie natkałem się już na warsztat i efekt finalny w patriotycznej wersji więc postanowiłem pójść krok dalej, znacznie dalej Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 31 Stycznia 2016 Super Moderator Napisano 31 Stycznia 2016 Witam. Jakieś postępy w sklejaniu:?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi