KarolMax Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Witajcie. Bardzo mi miło dołaączyć do Was Modelarze. W tym wątku opiszę jak ze starego modelu udało mi się zrobić coś , z czego jestem bardzo zadowolony. Jagdpanzer IV to Stary model Italeri. Skleiła go dla mnie Mama jak byłem dzieckiem , po czym jako kilkulatek pomalowałem go najlepiej jak umiałem ;). Znalazłem go przed Swiętami BN 2015. Etapy pracy: - 3krotna kapiel w ciepłej wodzie z dodatkiem kreta. Szorowałem delikatnie starą szczotka do żebów. Wszystko zeszło. - biały primer - kamuflarz robiony akrylami - zimowy kamuflarz (płyn heavy chipping Ammo of mig +biała pactra - mokrym pędzlem scierałem biała farbę aż do zodowalającego efektu). - weathering Załączam fotki. Co do szczegółów proszę pytać jeśli coś ciekawi, na pewno odpowiem, a nie chcę zbytnio się rozpisywać. Pozdrawiam https://web.facebook.com/media/set/?set=a.213927172275278.1073741839.102389360095727&type=3 http://s1108.photobucket.com/user/karol_max1/slideshow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Witamy serdecznie Super, że przeszedł reinkarnację. Moim zdaniem to zimowe kamo zakryło ładne wykonanie letnie. Biała farba wymaga jeszcze pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolMax Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 jeszcze zrobie biedronke na nim i tyle. tak juz go raczej zostawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Wklej jeszcze zdjęcia i będzie można coś napisać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolMax Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Są w linku. Nie dalem rady wkleić bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Oj titi kłamczuszku... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi