Gulbin Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Witam gorąco w te mroźne wieczory chciałem przedstawić wam mój drugi model w gruncie rzeczy jeszcze nie skończony choć walczę z nim od października. Na początku miałem pomysł na zrobienie go w kolorze Panzer grey, lecz w trakcie aura za oknem skłoniła mnie do dodania mu zimowej barwy ;). Chciałem was prosić o jakieś rady i opinie czy idę w dobrym kierunku. A oto obiekt mojej 4 miesięcznej walki: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 A jesteś w stanie wkleić fotki o większej ostrości całego pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulbin Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Pewnie że tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Model w paru miejscach ( mówię tutaj o kamuflażu ) wygląda zachęcająco, ale te zadrapania na wieży i gdzieniegdzie na pancerzu według mnie wyglądają źle. Do poprawy Podoba mi się natomiast brudzenie kół Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Zadrapania na wieży bardzo słabe jak pisał kolega wyżej - do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulbin Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 W sensie góra wieży? tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Chodzi o to że są zdrapane a nie zmyte i obtarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 (edytowane) W sensie góra wieży? tak ? Góra, oraz boki wieży, dodatkowo poprawiłbym przód pancerza w okolicach włazów - taki samo zły efekt jak na wieży. Postaraj się uzyskać wszędzie taki efekt jak masz na tylnym górnym pancerzu - tam moim zdaniem kamuflaż wygląda najlepiej. Pozdrawiam Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 A nawet ortografii ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 No i TYLNY a nie tylni. Obserwuję warsztat bo też wałkuję ten model. Jakie gąski montujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 A mi komputer zrobił wizytówkę, złośliwość rzeczy martwych - poprawione. Zawsze staram się pisać poprawnie , a tutaj nie mam pojęcia co się wydarzyło :(. Z góry przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Popatrzeć można A co do modelu to obdrapania najbardziej rzucają się w oczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulbin Napisano 25 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2016 Hmm spróbuję zmyć farbę i może jeszcze raz pomaluję, co myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoren86 Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Hmm spróbuję zmyć farbę i może jeszcze raz pomaluję, co myślicie ? Ja bym spróbował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi