Peter_D Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 Z racji, że Kruk ma już zrobione więcej nic mniej, czas nieśmiało rozpocząć kolejny projekt. Imperial Landing Craft w skali 1:144. Statek występował w Nowej nadziei Special Edition. Model w tej skali wydał Anigrand w ilości sztuk 100. Na Ebayu można dostać ten model, ale cena, delikatnie mówiąc, odstrasza. Jest kilka wersji tego pojazdu. Jedna wersja jest dostępna w Przewodniku po statkach i pojazdach, inne wersje są właśnie z firmy Anigrand, aż w końcu wersja kinowa, która jest pokazana przez 5 sek na ułamku kadru. Brak dokładnych zdjęć i schematów. Ja postaram się zrobić wersję z filmu w oparciu o brakujące elementy wersji Anigranda. Oto screeny: Oto co jest zrobione na chwilę obecną Więcej będzie tutaj: http://galaxykits.com/forum/viewtopic.php?pid=5109&title=imperial_landing_craft_1144_-_scratch_build.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Stycznia 2016 Share Napisano 28 Stycznia 2016 No to będzie ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 1 Lutego 2016 Autor Share Napisano 1 Lutego 2016 Małe postępy z prac Oteksturowałem trochę górny płat. Wyryłem również ścieżki w doklejonych płaszczyznach na kształt tego co było w wersji Anigranda. Następne, jak już tylko dorwę odpowiedni klej, ten mi się skończył, będą rozkładane płaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi