Marcin1970 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Witam. Moje warsztaty wygladaja jak wygladaja... czyli nijak . Mam problem z robieniem fotek podczas pracy, wiec foty sa jakie sa. Zestaw jest niezbyt rewelacyjny, nadlewki staszebne ( czasem ciezko odnalesc czesc w nadlewce). Wymienilem uchwyty do klapy silnika ( odlane byly tragiczne ), siatke wlotu powietrza do silnikow ( robiona z sitka do herbaty ) , mocowania liny holowniczej ( wygladaly na pancerne ). To narazie na tyle, kola posdkladane na sucho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Super że w końcu dałeś jakiś warsztat. Nie wiem czy widziałeś, ale Tamiya właśnie zapowiedziała ten model. Dasz radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Krzysiu dziekuje za zaufanie ,to dopiero poczatek przemian w tym modelu. Wedle dostepnych publikacji- blotniki sa walniete wiec bede dorabial od podstaw ( modelowe nie nadaja sie do montazu ( powykrzywiane). Jezeli ktos ma dobre zdjecia wnetrza przedzialu bojowego od strony radiostacji to chetnie obejrze, bo niestety na necie brak dorych fotek przedzialu bojowego. A wracajac do Twojego posta, to mam nadzieje ze Tamka wypusci cos na swoim poziomie a nie bedzie to przepak tego kiepawego czegos.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts