Marcin1970 Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Witam. Moje warsztaty wygladaja jak wygladaja... czyli nijak . Mam problem z robieniem fotek podczas pracy, wiec foty sa jakie sa. Zestaw jest niezbyt rewelacyjny, nadlewki staszebne ( czasem ciezko odnalesc czesc w nadlewce). Wymienilem uchwyty do klapy silnika ( odlane byly tragiczne ), siatke wlotu powietrza do silnikow ( robiona z sitka do herbaty ) , mocowania liny holowniczej ( wygladaly na pancerne ). To narazie na tyle, kola posdkladane na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2016 Share Napisano 5 Lutego 2016 Super że w końcu dałeś jakiś warsztat. Nie wiem czy widziałeś, ale Tamiya właśnie zapowiedziała ten model. Dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 5 Lutego 2016 Autor Share Napisano 5 Lutego 2016 Krzysiu dziekuje za zaufanie ,to dopiero poczatek przemian w tym modelu. Wedle dostepnych publikacji- blotniki sa walniete wiec bede dorabial od podstaw ( modelowe nie nadaja sie do montazu ( powykrzywiane). Jezeli ktos ma dobre zdjecia wnetrza przedzialu bojowego od strony radiostacji to chetnie obejrze, bo niestety na necie brak dorych fotek przedzialu bojowego. A wracajac do Twojego posta, to mam nadzieje ze Tamka wypusci cos na swoim poziomie a nie bedzie to przepak tego kiepawego czegos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi