Fabioso Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Witam Jestem nowy na forum. Figurkami historycznymi zajmuje się od paru lat. Tak się złożyło że robiłem żywiczne figurki tylko jednego producenta, MModel. Przy tych trzech musiałem sporo pozmieniać i dorobić. Obydwaj stojący mają krzywe twarze. Widać to zwłaszcza u oficera, całą twarz miał skopaną, zrobiłem mu nowe oczy. I całe mnóstwo innych drobiazgów. Przerobiłem je na ile umiałem. W tym zestawie podobała mi się poza tych żołnierzy, nie stoją prosto jakby kij połknęli. Należą do 4 pułku piechoty legii nadwiślańskiej. Autor tych figurek dobrze je odwzorował pod względem zgodności historycznej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1970 Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Przyjemnie pomalowane figurki i udana podstawka. Mimo wszystko, oczy sa do poprawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Podoba mi sie. Ciesze sie ze zgodnosc historyczna jest dla Ciebie wazna i coz... Dawaj wiecej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabioso Posted February 11, 2016 Author Share Posted February 11, 2016 Mimo wszystko, oczy sa do poprawy. Pewnie chodzi ci o oczy oficera, chciałem żeby były przymrużone. Niestety zależy pod jakim kątem spojrzysz to wyglądają ładnie, a pod innym nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipa Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Oczy nie mają przypadkiem zeza rozbieżnego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts