Fabioso Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Witam Jestem nowy na forum. Figurkami historycznymi zajmuje się od paru lat. Tak się złożyło że robiłem żywiczne figurki tylko jednego producenta, MModel. Przy tych trzech musiałem sporo pozmieniać i dorobić. Obydwaj stojący mają krzywe twarze. Widać to zwłaszcza u oficera, całą twarz miał skopaną, zrobiłem mu nowe oczy. I całe mnóstwo innych drobiazgów. Przerobiłem je na ile umiałem. W tym zestawie podobała mi się poza tych żołnierzy, nie stoją prosto jakby kij połknęli. Należą do 4 pułku piechoty legii nadwiślańskiej. Autor tych figurek dobrze je odwzorował pod względem zgodności historycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Przyjemnie pomalowane figurki i udana podstawka. Mimo wszystko, oczy sa do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 10 Lutego 2016 Share Napisano 10 Lutego 2016 Podoba mi sie. Ciesze sie ze zgodnosc historyczna jest dla Ciebie wazna i coz... Dawaj wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabioso Napisano 11 Lutego 2016 Autor Share Napisano 11 Lutego 2016 Mimo wszystko, oczy sa do poprawy. Pewnie chodzi ci o oczy oficera, chciałem żeby były przymrużone. Niestety zależy pod jakim kątem spojrzysz to wyglądają ładnie, a pod innym nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Oczy nie mają przypadkiem zeza rozbieżnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi