kashato Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Tez tak myślałem, dlatego wolałem najpierw zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 4 Listopada 2016 Autor Share Napisano 4 Listopada 2016 Co prawda strona od zdjęć chwilowo upadła (mam nadzieję) i nie widać poprzednich fotek dlatego załączam małą aktualizację ze zdjęciami, które zaprzeczają wasze teorie co to mogło być i skąd pochodzić Do skończenia projektu pozostało: -wykombinować lewarek; -pobrudzić krawężnik; -wykończyć słupki; - oraz zastanawiam się jak teraz pomalować łańcuszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Super pomysł Piotrze Świetna podstawka będzie. Pomyśl jeszcze o jakiejś figurce i będzie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drozdek Napisano 11 Listopada 2016 Autor Share Napisano 11 Listopada 2016 Trochę jesiennej kompozycji i na drodze pojawiło się kilka listków. Na zdjęciu pokazany jest tylko pierwszy zamysł ale w ostatecznej wersji zmniejszyłem tę ilość brudów. Domalowałem także pasy wyłączające fragment drogi z ruchu, tam gdzie wygląda jako niedokończone specjalnie tak zostawiłem, ponieważ samochód wszystko zasłania w tym miejscu i nie widziałem sensu malowania. Udało się także wykombinować lewarek, a raczej jego połowę gdyż cały by nie wszedł pod samochód. Improwizowałem mając przed sobą prawdziwy samochodowy sprzęt co udowodnione na zdjęciu, chyba nie wyszedł aż tak źle, hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi