reni18 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Witam chciał bym się dowiedzieć czy ktoś z was kupił to http://hawid.com.pl/dioramy_makiety_akcesoria_da03_bloto_w_proszku-p-91.html i jakie są efekty np. jakieś fotki macie jakieś uwagi co do malowanie figurek w skali 1:35 bo pierwszy raz będę malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Pierwszy raz to widze ciekawe na jakiej zasadzie się to nakłada na diorame... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2007 sam bym chciał wiedzieć dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2007 jedno pyt malując broń np. m16 to jakiej farby używacie metaliczne czy połyskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Yyyy troche offtop zrobiłeś ale ci powiem... Najpierw nakładasz czarny matowy następnie metodą suchego pędzla nakładasz metalizer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 sproszkowane błoto do rozrabiania z woda ... hm.. w/g mnie to najpierw ciapiesz wikolem , a potem sypiesz na to to błoto albo wylewasz , pewnie trzeba jakaś taką gestą zawiesine zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 14 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2007 Witam czy ktoś z was może mi napisać czy ten czołg http://www.hobbysta.pl/m1-a2-abrams-p-2113.html posiada załogę lub podać inny czołg z załogą ale z tego sklepu w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 Nie posiada pewnie , bo Hobbysta pisze zawsze o dodatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 15 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2007 takie pytanie do was malując pojazd 1:35 opłaca się używać pędzla bo na aerograf mnie na razie nie stać i jaki jest efekt końcowy pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 15 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2007 jeszcze jedno malują pojazd pędzlem to trzeba dawać jakiś podkład czy od razu można malować czy od razu można malować metodą suchego pędzla i jakie są efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 W tym temacie mam do powiedzenia tylko tyle : search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 i jaki jest efekt końcowy pędzlem Efekt bedzie zadowalajacy jesli sie przylozysz do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Do reni18 -> jeśli masz jakieś pytania inne niż w temacie wątku, to zakładaj nowy, ale po DOKŁADNYM przejrzeniu zawartości sieci (np. google) lub po użyciu boskiej opcji szukaj ( search.php ) Jeśli te obie opcje nie dadzą tobie zadowalających rezulatatów to wówczas zakładaj nowy wątek i najlepiej w odpowiednim dziale forum. No chyba chcesz by cię admin przechrzcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 17 Grudnia 2007 Witam. Ja jak wykonywałem swoją dioramę, to z głupoty uzyskałem efekt błota. Diorama jest w skali 1:72, tak że nie musiałem wiele robić. A jaki rodzaj błota chcesz osiągnąć, bo błoto jest gęste, suche, mokre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reni18 Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Jak na razie zakończę zadawanie pytań coś sam zrobię i wtedy się spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi