mackbeth Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 W końcu po dłuuugich bojach skończony warsztat: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=47409&start=15 Za fotki przepraszam, ani ze mnie fotograf ani leciwy aparat niewiele już może:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Chyba przednią część owiewki odwrotnie przykleiłeś. Takie odnoszę wrażenie ale może się mylę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackbeth Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Tak tak, wiatrochron odwrotnie a osłony podwozia źle wklejone, powinny być o 3mm wyżej:) Osłon już nie ruszę, ale wiatrochron tak:) Z tego co orientowałem się w A8 był zwijak anteny, wiec jest napięta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackbeth Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Wiatrochronowi się odwidziało i się odwróciło:) A dla porównania dokładnie ten sam model który popełniłem jakieś ~15 lat temu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts