mackbeth Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 W końcu po dłuuugich bojach skończony warsztat: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=47409&start=15 Za fotki przepraszam, ani ze mnie fotograf ani leciwy aparat niewiele już może:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Chyba przednią część owiewki odwrotnie przykleiłeś. Takie odnoszę wrażenie ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackbeth Napisano 6 Marca 2016 Autor Share Napisano 6 Marca 2016 Tak tak, wiatrochron odwrotnie a osłony podwozia źle wklejone, powinny być o 3mm wyżej:) Osłon już nie ruszę, ale wiatrochron tak:) Z tego co orientowałem się w A8 był zwijak anteny, wiec jest napięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mackbeth Napisano 7 Marca 2016 Autor Share Napisano 7 Marca 2016 Wiatrochronowi się odwidziało i się odwróciło:) A dla porównania dokładnie ten sam model który popełniłem jakieś ~15 lat temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi