Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No te obnizenie to ladnie tobie wyszlo ja mam gozej w subaru bo z tylu nie mam amorkow tylko odrazu wejscia na piaste wiec troche musze kombinowac . Pozdrawaim i powodzenia zycze w budowie

Napisano

No obniżenie dobrze wyszło ale te "stockowe" felgi wyglądają hmm tandetnie...

Napisano
ale te "stockowe" felgi wyglądają hmm tandetnie...

felgi pod koniec sklejania modelu bede poddane modyfikacjom i na pewno fele beda z rantem

robisz prosto z pudła ? czy jakiś tuning ?

to co zamierzam w nim zrobic nie nazwał bym tuningiem

Napisano

kolorek czarny mat albo połysk (caly czas sie zastanawiam)

srodek bialo czarny

i kapcie wypchnięte delikatnie poza nadkola

taki cicho ciemny samochodzik

maly update

img2576ri4.th.jpg

img2577ve8.th.jpg

Napisano

Silnik jakiś dziwny jest,ale ogólnie to ok.

PS:moge ci sprzedać bbs rs:p

• 1 year later...
Napisano

witam zaczynam renowacje mojego golfa gdyż na obecna chwile widzę w nim za dużo błędów, niedociągnięć. Jeszcze wczoraj wyglądał tak

obraz007pi3.jpg

teraz

dsc01121hz2.jpg

plany co do modelu

nadal będzie w stylu german cult rost

większa gleba

dorobienie boczków

kolor zostaje czarny mat lecz maskę chce zrobić w rdzy

poprawienie silnika

i vento front ale z tym może być problem

pozdrawiam[/img]

Napisano

Popraw karoserie bo ten czarny mat wygląda tragicznie. Pomaluj też klosze lamp dookoła, robiąc tzw uszczelki kloszy.

Napisano

Asc do golfa 3 nie pasuje cult rost może zrób coś takiego --> (wszystkie laski twoje:haha: )

753cdaa380aa6a3f.jpg

Ps. Wiem że ten golf ma 3 drzwi ale chodzi mi o styl felgi i kolor

Napisano

przednie boczki już prawie gotowe muszę pomyśleć nad klamka dorobione tylne zagłówki

dsc01122mg9.jpg

ma ktoś do sprzedania jakie fajne felgi oczywiście z rantem i najlepiej troszkę mniejsze od seryjnych fujimi (średnia felgi+opona=24mm)

Napisano

Fujimi bądź aoshima robi bodajże taki wzór felg. Max 18" jeśli chcesz uzyskać taki efekt jak na zdjęciu. Ja też miałem dylemat co do swojej Hondy S2000 i pierwszy raz w mojej karierze modelarskiej z własnej woli wkładam 18" felgi

Napisano
maskę w rdzy ? masz jekieś fotki orginału?

Też jest taki patent. Jak ktoś nie chce robić całkiem rosta to taki drobny akcent, nawet często spotykany.

Cult do 3`ki na pewno nie, bo co to za kultowe auto? Jako gadżety z epoki dasz kubki z McDonald`s?

Przykład MK3 jako rost:

6.JPG

Zdecydowanie bardziej jestem za stylem Rat.

9.JPG

Można też zrobić klasycznie po niemiecku. Gładziutko i nisko