Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

aż sam się sobie dziwie że tak szybko wprowadzam modyfikacje do golfa

przeszlifowana atrapa i skrócona maska pod vento front:

dsc01133jl9.jpg

i środeczek gotowy do malowania ewentualnie jeszcze jak się dopatrzę czegoś przelecę papierkiem ściernym

dsc01132wg6.jpg

A jaki masz pomysł na rejestracje tylną?

myślę ze zostanie normalne ta w stylu USA nie podchodzi mi za bardzo

dobrze zglebiony golf takie malutkie kółka by mi się przydały

Napisano

asc a na tym wnętrzu to jeszcze nie zalega stara farba?? alberto moim zdaniem to co ty pokazałeś sto buła straszna

Napisano

bardzo fajny projekcik podoba mi się vento front :P mógłbyś zdać jakąś dokładniejszą relacje z prac na froncikiem ?? sam zamierzam takie coś zrobić ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać bo jestem dopiero początkujący

Napisano
asc a na tym wnętrzu to jeszcze nie zalega stara farba?? alberto moim zdaniem to co ty pokazałeś sto buła straszna

A o co konkretnie chodzi o pierwsze czy drugie zdjęcie. Jeżeli chodzi o drugie to chodziło o przerobienie jedynie klapy bagażnika.A poza tym to zależy, kto co lubi?!

Napisano

vento front:

grill już prawie gotowy jeszcze trochę zabawy z papierem ściernym i myślę ze coś z tego będzie

dsc01154qu8.jpg

a tu fotka jak golfik będzie posadzony

dsc01152th1.jpg

a co do felgi jest to dzieło moich roczek chciałem zrobić poszerzaną stalówkę VW

dsc01155ns4.jpg

Napisano

Czy środek felgi to nie jest czasem kołpak od koła ciężarówki?? A co do reszty to gril wygląda fajnie w przeciwieństwie do felg

Napisano

Felgi myślę,że poprawisz,a grill jak wyszlifujesz będzie ok.

• 3 months later...
Napisano

kolejna mała aktualizacja

grill zrobiony na nowo gdyż stary po spasowaniu z maską okazał się krzywy.

Dodatkowo wklejone lampy które czekają na szpachlowanie i imitacje żarówek

dsc01275.jpg

poglądowa fotka na jakie wysokości będzie stał golfik , zaszpachlowane kierunki boczne i usunięte nadlewki ze zderzaków

dsc01279m.jpg

dsc01280.jpg

Napisano

No no wreszcie jakieś postępy w pracy Podoba mi się to co zrobiłeś do tej pory i nie już nie mogę się doczekać końca prac nad Golfikiem

Pozdrawiam

Piotrek

Napisano

Vento front to jest to! Pitbul by Dawca_Nerek i lecisz!

Ogólnie BOLF też fajnie wygląda, na drugi projekt w sam raz

Napisano

Jak na razie nieźle się to wszystko prezentuje

Pozdrawiam.

Napisano

Jaaaa, golf III i styl vento.

Nic tylko założyć dres z lidla, Cd`ki na lusterko, szyby przyciemnine zapalniczką, muza w stylu umcu umcu i jazda! Mega lans na miasto!! :]]]

Napisano

Pafica, jakieś kompleksy?

asc_driver, ciekawe jak ci wyjdą wkłądy i klosze, bo w tych vento frontach co widziałem kulało to.

Chcesz kupić może felgi z A8?

Napisano
Pafica, ale że co źle chłopak robi?

Ależ skąd! Bardzo dobrze, że kolega przerabia we własnym zakresie. Wykonaie jak najbardziej okej, podoba mi się. Cenię sobie własną inwencję, i to bardzo. Sam modelik się fajnie prezentuje Mój post był skierowany jedynie w stronę golfów III które mi się po prostu nie podobają i dałem temu wyraz, a nie modelu, czy jego twórcy

W deresach z lidla nie chodzę, wolę dżinsy

PS.

Napisano
to widzę że wszystko sie wyjaśniło
Chcesz kupić może felgi z A8?

nie dziekie

a co do kloszy to jeszcze o nich nie myślałem jak je wykonam

Bierz Pan plexie i rzeźba, czasochłonny proces ale efekty dobre, zawsze można użyć cienkiej folii jak kolega Mipan z swoim konkursowym lancerze , powodzenia i czekam na konkrety .

Pafica dresik z lidla nie to może dżinsy z lidla ?!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

wczoraj dla odstresowania siadłem do golfa i zabrałem sie za komorę silnika, posklejana i po szpachlowana

jedna skromna fotka

dsc01349ljz.jpg

teraz tylko wyszlifować i trzeba będzie sie zabrac z silnik

• 2 weeks later...
Napisano

Znowu mała aktualizacja. Środek uważam za skończony ewentualnie przemaluje gałkę zmiany biegów . Kilka fotek

dsc01356m.jpg

dsc01360cqj.jpg

dsc01361jqs.jpg

Komora i tunel zostały po szpachlowane kolejny raz i czekają na dotarcie

dsc01351.jpg

dsc01352.jpg

to tyle