Dumo Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Noo matowe lakiery mają coś w sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2009 aż sam się sobie dziwie że tak szybko wprowadzam modyfikacje do golfa przeszlifowana atrapa i skrócona maska pod vento front: i środeczek gotowy do malowania ewentualnie jeszcze jak się dopatrzę czegoś przelecę papierkiem ściernym A jaki masz pomysł na rejestracje tylną? myślę ze zostanie normalne ta w stylu USA nie podchodzi mi za bardzo dobrze zglebiony golf takie malutkie kółka by mi się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Nie wiele pracy a fajnie wygląda cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 asc a na tym wnętrzu to jeszcze nie zalega stara farba?? alberto moim zdaniem to co ty pokazałeś sto buła straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat3ush Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 bardzo fajny projekcik podoba mi się vento front :P mógłbyś zdać jakąś dokładniejszą relacje z prac na froncikiem ?? sam zamierzam takie coś zrobić ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać bo jestem dopiero początkujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 asc a na tym wnętrzu to jeszcze nie zalega stara farba?? alberto moim zdaniem to co ty pokazałeś sto buła straszna A o co konkretnie chodzi o pierwsze czy drugie zdjęcie. Jeżeli chodzi o drugie to chodziło o przerobienie jedynie klapy bagażnika.A poza tym to zależy, kto co lubi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 vento front: grill już prawie gotowy jeszcze trochę zabawy z papierem ściernym i myślę ze coś z tego będzie a tu fotka jak golfik będzie posadzony a co do felgi jest to dzieło moich roczek chciałem zrobić poszerzaną stalówkę VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Czy środek felgi to nie jest czasem kołpak od koła ciężarówki?? A co do reszty to gril wygląda fajnie w przeciwieństwie do felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Felgi myślę,że poprawisz,a grill jak wyszlifujesz będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 16 Maja 2009 Autor Share Napisano 16 Maja 2009 kolejna mała aktualizacja grill zrobiony na nowo gdyż stary po spasowaniu z maską okazał się krzywy. Dodatkowo wklejone lampy które czekają na szpachlowanie i imitacje żarówek poglądowa fotka na jakie wysokości będzie stał golfik , zaszpachlowane kierunki boczne i usunięte nadlewki ze zderzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 No no wreszcie jakieś postępy w pracy Podoba mi się to co zrobiłeś do tej pory i nie już nie mogę się doczekać końca prac nad Golfikiem Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Vento front to jest to! Pitbul by Dawca_Nerek i lecisz! Ogólnie BOLF też fajnie wygląda, na drugi projekt w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Jak na razie nieźle się to wszystko prezentuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Jaaaa, golf III i styl vento. Nic tylko założyć dres z lidla, Cd`ki na lusterko, szyby przyciemnine zapalniczką, muza w stylu umcu umcu i jazda! Mega lans na miasto!! :]]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Może byś skomentował wykonanie? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Pafica, ale że co źle chłopak robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 18 Maja 2009 Autor Share Napisano 18 Maja 2009 Pafica nie podoba się to nie gadaj takich głupot bo aż mi Ciebie żal chłopcze,a w dresach z lidl'a to możesz sam chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Pafica, jakieś kompleksy? asc_driver, ciekawe jak ci wyjdą wkłądy i klosze, bo w tych vento frontach co widziałem kulało to. Chcesz kupić może felgi z A8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 18 Maja 2009 Share Napisano 18 Maja 2009 Pafica, ale że co źle chłopak robi? Ależ skąd! Bardzo dobrze, że kolega przerabia we własnym zakresie. Wykonaie jak najbardziej okej, podoba mi się. Cenię sobie własną inwencję, i to bardzo. Sam modelik się fajnie prezentuje Mój post był skierowany jedynie w stronę golfów III które mi się po prostu nie podobają i dałem temu wyraz, a nie modelu, czy jego twórcy W deresach z lidla nie chodzę, wolę dżinsy PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 19 Maja 2009 Autor Share Napisano 19 Maja 2009 to widzę że wszystko sie wyjaśniło Chcesz kupić może felgi z A8? nie dziekie a co do kloszy to jeszcze o nich nie myślałem jak je wykonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Pafica, tak ogólnie to jest wiele fajnych 3`ek zrobionych na froncie od Vento Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 to widzę że wszystko sie wyjaśniłoChcesz kupić może felgi z A8? nie dziekie a co do kloszy to jeszcze o nich nie myślałem jak je wykonam Bierz Pan plexie i rzeźba, czasochłonny proces ale efekty dobre, zawsze można użyć cienkiej folii jak kolega Mipan z swoim konkursowym lancerze , powodzenia i czekam na konkrety . Pafica dresik z lidla nie to może dżinsy z lidla ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 30 Maja 2009 Autor Share Napisano 30 Maja 2009 trochę się ruszyło ale nie za dużo, a że sesja się zbliża znowu model pójdzie w odstawkę:( wycięty stary wydech i silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 wczoraj dla odstresowania siadłem do golfa i zabrałem sie za komorę silnika, posklejana i po szpachlowana jedna skromna fotka teraz tylko wyszlifować i trzeba będzie sie zabrac z silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 1 Lipca 2009 Autor Share Napisano 1 Lipca 2009 Znowu mała aktualizacja. Środek uważam za skończony ewentualnie przemaluje gałkę zmiany biegów . Kilka fotek Komora i tunel zostały po szpachlowane kolejny raz i czekają na dotarcie to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi