asc_driver Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 (edytowane) na warsztat tym razem zawitał golf 3 na poczatek poszedł w dół niewiele jakie 2.5 mm przed http://img84.imageshack.us/img84/5481/img2551cn4.jpg juz poprawiony po od razu lepiej do tego trzeba zrobic tarcze+ zaciski na przod no i silnik ma wygladac jak 2.0 16V tarcze dolot Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Sknociles obrazek ... wrzuciłeś link do miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 No te obnizenie to ladnie tobie wyszlo ja mam gozej w subaru bo z tylu nie mam amorkow tylko odrazu wejscia na piaste wiec troche musze kombinowac . Pozdrawaim i powodzenia zycze w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 skyline wrzuc fotki pomyslimy razem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 skyline wrzuc fotki pomyslimy razem ;) Nie bede zasmiecal tego tematu moim problemem ale masz Linka do mojego tematu viewtopic.php?t=5297 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 No obniżenie dobrze wyszło ale te "stockowe" felgi wyglądają hmm tandetnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 asc_driver robisz prosto z pudła ? czy jakiś tuning ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 ale te "stockowe" felgi wyglądają hmm tandetnie... felgi pod koniec sklejania modelu bede poddane modyfikacjom i na pewno fele beda z rantem robisz prosto z pudła ? czy jakiś tuning ? to co zamierzam w nim zrobic nie nazwał bym tuningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 A co zamierzasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 14 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2007 kolorek czarny mat albo połysk (caly czas sie zastanawiam) srodek bialo czarny i kapcie wypchnięte delikatnie poza nadkola taki cicho ciemny samochodzik maly update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 Silnik jakiś dziwny jest,ale ogólnie to ok. PS:moge ci sprzedać bbs rs:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 witam zaczynam renowacje mojego golfa gdyż na obecna chwile widzę w nim za dużo błędów, niedociągnięć. Jeszcze wczoraj wyglądał tak teraz plany co do modelu nadal będzie w stylu german cult rost większa gleba dorobienie boczków kolor zostaje czarny mat lecz maskę chce zrobić w rdzy poprawienie silnika i vento front ale z tym może być problem pozdrawiam[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 witam, kolor zostaje czarny mat lecz maskę chce zrobić w rdzy maskę w rdzy ? masz jekieś fotki orginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Popraw karoserie bo ten czarny mat wygląda tragicznie. Pomaluj też klosze lamp dookoła, robiąc tzw uszczelki kloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 koksik kasta będzie na nowo malowana wiec damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 asc_driver ale nie wypychaj kapci poza nadkola bo Ci dowód zabiorą hehe Powodzenia w renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Powodzenia i często aktualizuj relację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Asc do golfa 3 nie pasuje cult rost może zrób coś takiego --> (wszystkie laski twoje:haha: ) Ps. Wiem że ten golf ma 3 drzwi ale chodzi mi o styl felgi i kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 No raben fajną fotę wygrzebałeś! Golfy z przodem od Vento są faaaaajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 przednie boczki już prawie gotowe muszę pomyśleć nad klamka dorobione tylne zagłówki ma ktoś do sprzedania jakie fajne felgi oczywiście z rantem i najlepiej troszkę mniejsze od seryjnych fujimi (średnia felgi+opona=24mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Fujimi bądź aoshima robi bodajże taki wzór felg. Max 18" jeśli chcesz uzyskać taki efekt jak na zdjęciu. Ja też miałem dylemat co do swojej Hondy S2000 i pierwszy raz w mojej karierze modelarskiej z własnej woli wkładam 18" felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 I co asc jak tam twoje plany nadal robisz cult?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 maskę w rdzy ? masz jekieś fotki orginału? Też jest taki patent. Jak ktoś nie chce robić całkiem rosta to taki drobny akcent, nawet często spotykany. Cult do 3`ki na pewno nie, bo co to za kultowe auto? Jako gadżety z epoki dasz kubki z McDonald`s? Przykład MK3 jako rost: Zdecydowanie bardziej jestem za stylem Rat. Można też zrobić klasycznie po niemiecku. Gładziutko i nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 nisko na pewno będzie tylko jeszcze nie wiem jak to zrobię Fujimi bądź aoshima robi bodajże taki wzór felg. Max 18" jeśli chcesz uzyskać taki efekt jak na zdjęciu raczej nie wole rs ale znalazłem takie coś: http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=15213 tylko nie wiem jak z ich wielkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 20 Stycznia 2009 Share Napisano 20 Stycznia 2009 Może się przyda. A jaki masz pomysł na rejestracje tylną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi