ganjavir Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Bytom po raz kolejny był owocny w zakupy. Miedzy wszystkimi Bismarckami i innymi cudownymi modelami znalazło się coś innego. Kwiatek zdobyty: W kartoniku znalazłem bardzo ładny odlew: Tutaj widać wysoką jakość i detale odlewu: Burta jak burta... Bulaje poprawić i będzie ok. (chyba) Instrukcja W miarę czytelna, kolorowa. Jest strona poświęcona historii jednostki, samoloty też otrzymały swoją część. Wszystko w języku angielskim. I TA blacha. Wielka, cieniutka i bardzo delikatna. Piękna... Latadełko nr.1 Worek części. Warto zwrócić uwagę na jakość. Nie ma baboli, dziurek po powietrzu. I latadło nr.2 w ilości sztuk dwie: Ładna kalka. Są oznaczenia do lotnictwa oraz bandery: I lufki Mastera: created by picasa2html.com Całość po negocjacjach zanabyłem za 125zł. Dużo? Niedużo? Wydaje mi się że stosunek ceny do jakości (i ilości) jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Marca 2016 Share Napisano 14 Marca 2016 Zrób inbox tego short'a plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 15 Marca 2016 Autor Share Napisano 15 Marca 2016 Mówisz i masz. Fotograf ze mnie marny i przerosło mnie to troszkę ale coś widać. Dwa zdjęcia części i instrukcja: created by picasa2html.com Czyżbyś był chętny na jednego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Marca 2016 Share Napisano 22 Marca 2016 ganjavir - wg to przyzwoita cena za taką wypaśną zawartość Warsztat w najbliższym czasie czy dalsze plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 23 Marca 2016 Autor Share Napisano 23 Marca 2016 Cena po poszukiwaniach w internatach wynosiła około 65€ więc minę mam uśmiechniętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi