Kapitan1 Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSCRIPTIO Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Jak Jacek postępy w modelowaniu , widzę że chyba nie masz czasu lub serca do tego samolotu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 25 Lipca 2016 Autor Share Napisano 25 Lipca 2016 serce mam do niego i to wielkie, bo kuszą mnie te olbrzymy. Codziennie siedzę i patrzę na nie, ciągle się zastanawiając co by w nich zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSCRIPTIO Napisano 27 Lipca 2016 Share Napisano 27 Lipca 2016 Latające kolosy są piękne, pobudzają wyobraźnię, poszukuje filmów fabularnych gdzie akcja jest związana z lotnictwem I WW, szczególnie z dużymi samolotami, bitwy powietrzne itp. Może ktoś z forumowiczów coś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 27 Lipca 2016 Autor Share Napisano 27 Lipca 2016 Wybierasz najciekawszy okres lotnictwa. Tam to doprawdy były piękne kolosy i przeróżne dziwolągi. Jak skończe PWS-y to wezmę sobie jakiegoś na warsztat. Już mam jednego na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSCRIPTIO Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Witaj, gdzieś zagubiłem Twój e-mail ,przepraszam że na forum piszę, czy sa jakieś postępy w budowie PWS, jestem bardzo ciekawy jak prezentuje się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi