PROSCRIPTIO Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Jak Jacek postępy w modelowaniu , widzę że chyba nie masz czasu lub serca do tego samolotu?? Cytuj
p11c Napisano 25 Lipca 2016 Autor Napisano 25 Lipca 2016 serce mam do niego i to wielkie, bo kuszą mnie te olbrzymy. Codziennie siedzę i patrzę na nie, ciągle się zastanawiając co by w nich zmienić. Cytuj
PROSCRIPTIO Napisano 27 Lipca 2016 Napisano 27 Lipca 2016 Latające kolosy są piękne, pobudzają wyobraźnię, poszukuje filmów fabularnych gdzie akcja jest związana z lotnictwem I WW, szczególnie z dużymi samolotami, bitwy powietrzne itp. Może ktoś z forumowiczów coś poleci? Cytuj
p11c Napisano 27 Lipca 2016 Autor Napisano 27 Lipca 2016 Wybierasz najciekawszy okres lotnictwa. Tam to doprawdy były piękne kolosy i przeróżne dziwolągi. Jak skończe PWS-y to wezmę sobie jakiegoś na warsztat. Już mam jednego na oku Cytuj
PROSCRIPTIO Napisano 26 Sierpnia 2016 Napisano 26 Sierpnia 2016 Witaj, gdzieś zagubiłem Twój e-mail ,przepraszam że na forum piszę, czy sa jakieś postępy w budowie PWS, jestem bardzo ciekawy jak prezentuje się ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi