TReS Napisano 17 Marca 2016 Napisano 17 Marca 2016 Idąc za armorama.com Afv pokazał szykuje sie do wypuszczenia konkurencji dla Trumpka, o niebo lepiej bo wyrzutnia jest z Hemtt wiec dostajemy komplet od razu, w środku blachy plus żywiczne koła i inne dodatki, wyglada bardzo ciekawie. Tu linka http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=21928 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
TReS Napisano 17 Marca 2016 Autor Napisano 17 Marca 2016 Nie zwróciłem uwagi dzięki za info, czyli wiadomo czego sie spodziewać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 18 Marca 2016 Napisano 18 Marca 2016 Damn, ja swojego już zrobiłem i było w cholerę roboty/poprawek. Zestaw Trumpka jest fajny ale niedokładny w niektórych miejscach a w wielu widać pójście na łatwiznę. Lista poprawek i dodatków to grubo ponad 30 pozycji. Miałem wziąć na Bytom ale podstawka ma 80cm szerokości. Cytuj
imek46 Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Ładne toto, ale na wydanie ponad 500 zł mnie nie stać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi