TReS Napisano 17 Marca 2016 Share Napisano 17 Marca 2016 Idąc za armorama.com Afv pokazał szykuje sie do wypuszczenia konkurencji dla Trumpka, o niebo lepiej bo wyrzutnia jest z Hemtt wiec dostajemy komplet od razu, w środku blachy plus żywiczne koła i inne dodatki, wyglada bardzo ciekawie. Tu linka http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=21928 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 17 Marca 2016 Autor Share Napisano 17 Marca 2016 Nie zwróciłem uwagi dzięki za info, czyli wiadomo czego sie spodziewać. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Marca 2016 Share Napisano 18 Marca 2016 Damn, ja swojego już zrobiłem i było w cholerę roboty/poprawek. Zestaw Trumpka jest fajny ale niedokładny w niektórych miejscach a w wielu widać pójście na łatwiznę. Lista poprawek i dodatków to grubo ponad 30 pozycji. Miałem wziąć na Bytom ale podstawka ma 80cm szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 5 Kwietnia 2016 Share Napisano 5 Kwietnia 2016 Ładne toto, ale na wydanie ponad 500 zł mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi