toled Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Szybki świąteczny projekt. Prosto z pudełka, jakość jak to AMT - kiepska. Bez polerki, bez lakieru bezbarwnego. + mała wariacja kolorystyczna, by nie było ciągle tak studyjnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Fajny pomysł na galerię Autko urocze Planuję zrobić młodszego brata tego Ford'a (rocznik 1940). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 29 Marca 2016 Autor Share Napisano 29 Marca 2016 Mnie jara ten 1940 Sedan Delivery, ale boje się jakości wyprasek - to był jeden z niewielu AMT, które robiłem - wszystko nie pasowało do siebie, aż dziwie się, że udało się w święta go zrobić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 Mój Fordzik jest Revell'a. Wersja Street Rod 1940. Sedan Delivery z 1939 roku mam Chevy'ego: Te brzydale są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi